| | Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Adelina Garnet Swain Hufflepuff IV. Sınıf

Gerçek İsim: Gökçen. Mesaj Sayısı: 125 Kayıt tarihi: 26/04/10 Lakap: Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
Karakter Bilgileri Rol Puanı:
   (84/100) Patronus: Gal Ejderhası
 | Konu: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Tem. 18, 2010 11:35 pm | |
| Sihir dünyası savaşta! Karanlık Lord iyice güç kazanırken iyiler de boş durmuyor. Yedinci yılında Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu`na dönmeyen Harry Potter, Dumblerdore`un ona bıraktığı görevi tamamlamaya çalışıyor.Yanında, her zamanki gibi Ron ve Hermione`yle, bir yandan Voldemort`tan ve onun Ölüm Yiyen`lerinden kaçarken bir yandan da Hortkuluklar`ı yok etmek, Ölüm Yadigarları`nın sırrını keşfetmek zorunda olan Harry, kendi geçmişiyle ilgili de pek çok şey öğreniyor.
Filmin Fragmanları http://www.sinemalar.com/fragman/1977/Harry-Potter-Ve-Olum-Yadigarlari-Bolum-1/ Kesin Oynayacak Oyuncular Daniel Radcliffe-Harry Potter Rupert Grint-Ron Weasley Emma Watson-Hermione Granger Alan Rickman-Severus Snape Ralph Fiennes-Lord Voldemort Helena Bonham Carter-Bellatrix Lestrange Sir Michael Gambon-Albus Dumbledore Maggie Smith-Minerva McGonagall Jim Broadbent-Horace Slughorn Jim McManus-Aberforth Dumbledore Jamie Campbell Bower-Gellert Grindelwald Robbie Coltrane-Rubeus Hagrid Fiona Shaw-Petunia Dursley Richard Griffiths-Vernon Dursley Warwick Davis-Filius Flitwick ve Griphook Tom Felton-Draco Malfoy Andy Linden-Mundungus Fletcher Evanna Lynch-Luna Lovegood Simon McBurney-Kreacher Helen McCrory-Narcisssa Malfoy Jason Isaacs-Lucius Malfoy Bill Nighy-Rufus Scrimgeour Gary Oldman-Sirius Black James Phelps-Fred Weasley Oliver Phelps-George Weasley Clémence Poésy-Fleur Delacour Chris Rankin-Percy Weasley Timothy Spall-Peter Pettigrew Imelda Staunton-Dolores Umbridge Natalia Tenaymphadora-Tonks David Thewlis-Remus Lupin Julie Walters-Molly Weasley Mark Williams-Arthur Weasley Bonnie Wright-Ginny Weasley Matthew Lewis-Neville Longbottom Joshua Herdman-Gregory Goyle Harry Melling-Dudley Dursley *Sizde yorumlarınızı ve bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Ben bu kadar bulabildim. |
|
 | |
Albus Percival Discordia

Gerçek İsim: Sercan Mesaj Sayısı: 125 Kayıt tarihi: 05/02/10 Yaş: 19 Lakap: Çok bilmiş Xd
 | Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Ptsi Tem. 26, 2010 11:20 am | |
| |
|
 | |
Dimitri Stefan Caceaune

Gerçek İsim: Aykut. Mesaj Sayısı: 40 Kayıt tarihi: 20/07/10 Lakap: Stef/Numb/S
 | Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Ptsi Tem. 26, 2010 12:18 pm | |
| İkinizin bilgilereride mükemmel. Paylaşım güzeldi.  |
|
 | |
Benito S. Argento Slytherin V. Sınıf

(91/100) Patronus: Yarasa
 | Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Ptsi Tem. 26, 2010 1:07 pm | |
| Evet güzel bilgiler ekleyecek bir şey bulamadım xDxD Çoook kısa kesmişsin Sercan xDxD |
|
 | |

Gerçek İsim: Gökçen. Mesaj Sayısı: 125 Kayıt tarihi: 26/04/10 Lakap: Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
 | Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) C.tesi Tem. 31, 2010 5:07 pm | |
| Bilgiler ve yorumlar için teşekkür ederim. Ben de biraz bilgi vermek istedim ama sizin kadar veremedim ^^ |
|
 | |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf

Gerçek İsim: bilen bilir Mesaj Sayısı: 574 Kayıt tarihi: 22/02/10 Lakap: Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
   (91/100) Patronus: Yılan
 | Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) C.tesi Tem. 31, 2010 5:40 pm | |
| Sercan bu kadar kısa kestikten sonra verecek bilgi bulamamana şaşırdım Gökçen xD  |
|
 | |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf

Gerçek İsim: bilen bilir Mesaj Sayısı: 574 Kayıt tarihi: 22/02/10 Lakap: Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
   (91/100) Patronus: Yılan
 | |
 | |

| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) C.tesi Tem. 31, 2010 6:46 pm | |
| Evet idil haklısın. Fred öldü George değil :-D |
|
 | |
Albus Percival Discordia

Gerçek İsim: Sercan Mesaj Sayısı: 125 Kayıt tarihi: 05/02/10 Yaş: 19 Lakap: Çok bilmiş Xd
 | Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) C.tesi Tem. 31, 2010 6:50 pm | |
| |
|
 | |

| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Ağus. 01, 2010 7:51 pm | |
| Bir şey demedik canım, sağol bilgiler için. Bu arada Slytherin konusunda katılıyorum çok beleşciler(kızma İdil). Ama şunu da unutmamak lazım ki Vincent Crabbe Draco veledini satarak Harry için ölmüştü. Bu da nadir Slytherinlilerden ^^ |
|
 | |
| | Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) | |
|